Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un bărbat și o femeie care aveau interdicție de a se apropia unul de celălalt, prinși împreună la furat, în Sinaia

Publicat

pe

Un bărbat și o femeie cu interdicția de a se apropia unul de altul au fost prinși de polițiști, împreună, în mașină. Nu numai că se împăcaseră, ba chiar și furaseră amândoi, au stabilit polițiștii.

Publicitate

Bărbatul de 28 de ani și femeia de 55 de ani au fost protagoniștii mai multor scandaluri conjugale, și formulaseră unul împotriva celuilalt solicitări pentru emiterea de ordine de protecție, care fuseseră acordate. Cei doi aveau interdicția legală de a se apropia unul față de celălalt, la mai puțin de 5 metri, relatează stirileprotv.ro.

Polițiștii din Ploiești i-au prins însă, împreună, „la furat” relatează publicația Ziarul Incomod.

Cei doi au fost opriți pentru un control de polițiștii din Sinaia, la un filtru rutier. La volan se afla bărbatul, din Câmpina, iar în mașină cu acesta era și femeia.

Publicitate

„Cu ocazia controlului autovehiculului, în portbagaj au fost găsite 5 calorifere despre care bărbatul a declarat faptul că le-a luat din curtea unui hotel, aflându-se lângă un container de gunoi, crezând ca sunt aruncate.

La verificarea celor două persoane în bazele de date a reieșit faptul că cele două persoane aveau emis câte un ordin de protecție împotriva celuilalt, fiindu-le interzis să se apropie la mai puțin de 5 metri unul de celălalt”, a transmis Poliția Prahova.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes