Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un bărbat şi o femeie au furat banii uitaţi de o bătrână din Făgăraş într-un bancomat

Publicat

pe

Un bărbat şi o femeie sunt căutaţi de poliţişii din Făgăraş pentru că au furat banii uitaţi într-un bancomat de o bătrână. Femeia a fost la ATM pentru a scoate banii, a ridicat cardul dar a uitat banii în fanta de unde se ridică. Bărbatul şi femeia care au ajuns după ea la ATM au luat banii şi au plecat.

„O femeie, în vârstă de 74 ani din municipiul Făgăraș, județul Brașov, s-ar fi deplasat la un ATM aparținând unei unități bancare amplasată pe raza municipiului Făgăraș în vederea efectuării unei tranzacții, respectiv retragerea unei sume de bani. Ulterior finalizării acestei activități, femeia în cauză ar fi procedat la ridicarea cadului bancar, fără a prelua suma retrasă, aceasta fiind uitată în fanta bancomatului.

La scurt timp, două persoane necunoscute, respectiv un bărbat și o femeie, ce se aflau în proximitatea ATM-ului, și-ar fi însușit, pe nedrept, suma de 900 lei, ulterior aceștia părăsind zona.”, a transmis IPJ Braşov.

Acum polițiștii din Făgăraș fac cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”furt”, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș.

Publicitate

Persoanele care pot furniza informații cu privire la identitatea persoanelor în cauză, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes