Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un bărbat și-a bruscat și amenințat concubina într-un hotel din Poiana Brașov. Individul s-a ales cu ordin de protecție

Publicat

pe

Publicitate

Vacanța unui cuplu la munte s-a încheiat cu un ordin de restricție. Doi tineri care s-au cazat la un hotel din Poiana Brașov s-au luat la ceartă și au provocat un scandal monstru în unitatea de cazare. A fost nevoie de intervenția poliției pentru ca spiritele să se liniștească.

„Din cercetările efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 22 noiembrie 2022, o femeie ce se afla cazată la un hotel din stațiune, ar fi fost bruscată și amenințată de către concubin, fapte petrecându-se în spațiul hotelier. În conformitate cu prevederile legale și ținând cont de faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile față de concubin”, au declarat reprezentanții IPJ Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei. Individul care și-a agresat iubita este cercetat acum pentru violență în familie și amenințare.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes