Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un bărbat s-a cazat la un hotel din Predeal folosindu-se de certificatul verde al altei persoane. Este cercetat pentru „fals privind identitatea”

Publicat

pe

Publicitate

Un tânăr de 26 de ani este cercetat de poliţiştii braşoveni pentru “fals privind identitatea”. Bărbatul s-a cazat la un hotel din Predeal iar la recepţie a prezentat un certificat verde al altei persoane. La un control al autorizăţilor, acesta a fost prins că nu avea certificat iar acum individul este cercetat penal.

„În fapt, la data de 12 decembrie 2021, în jurul orei 15.10, în cadrul activităților desfășurate pentru verificarea respectării normelor legale în vigoare privind prevenirea răspândirii virusului Sars-CoV-2, într-o locație aparținând unei unități de cazare turistică și alimentație publică amplasată pe raza Stațiunii Predeal, polițiștii au identificat un tânăr, în vârstă de 26 ani, care nu deținea un certificat de vaccinare european împotriva virusului Sars-CoV-2.  În continuarea verificărilor efectuate, cadrele de poliție au stabilit faptul că tânărul în cauză ar fi prezentat, la intrarea în societatea comercială, în urma solicitării personalului, un certificat verde ce aparține unei alte persoane.”, a transmis IPJ Braşov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes