Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un bărbat din Săcele şi-a violat fiica vitregă, de doar 12 ani, timp de 6 luni. În acest timp mama fetei era plecată în străinătate

Publicitate

Publicat

pe

Un bărbat de 33 de ani din Săcele este acuzat că a violat-o de mai multe ori pe fiica iubitei sale, o fată de numai 12 ani.

Faptele, spun procurorii, s-ar fi petrecut pe parcursul a șase luni, timp în care mama copilei era plecată la muncă în străinătate.

Publicitate

Au fost șapte luni în care fata a rămas în grija iubitului mamei ei. Femeia a avut încredere în bărbat, pentru că stătea cu el încă de când copila avea doar trei ani, dar, la întoarcerea acasă din străinătate, mama a observat că fiica ei se comporta ciudat.

Luată la întrebări, fata a mărturisit că a fost violată în nenumărate rânduri. Inițial, s-a temut să spună că făptașul era chiar bărbatul care ar fi trebuit să-i poarte de grijă. A dat vina pe un vecin, dar adevărul a ieșit la iveală în urma testelor ADN.

Bărbatul de 33 de ani a fost arestat și urmează să fie judecat pentru viol în formă agravată, relatează stirileprotv.ro.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Alexandru

    7 aprilie, 2021 at 9:31 am

    Haideți tovarașii porcurori,șase luni cu suspendare violatorului,iar fetei 5 ani pentru ca este de sex feminin! Nu v-ar mai muri mulți inainte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes