Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un bărbat din Săcele a vrut să omoare cu toporul o copilă de doar 10 ani

Publicat

pe

Publicitate

Ieri, în jurul orelor 12:00, un bărbat în vârstă de 24 de ani care se afla pe strda Pajiștei din Săcele, fiind înarmat cu un topor cu tăiș metalic și coadă de lemn de aproximativ un metru lungime. A văzut o fată de doar 10 ani, a aruncat cu toporul spre aceasta, nereușind să o nimerească. În momentele următoare, minora a fugit, fiind urmărită de bărbat, care se reînarmase cu obiectul contondent și care a reușit să o ajungă la scurt timp pe minoră.

Bărbatul i-a aplicat fetei o lovitură cu toporul în zona capului iar în timp ce minora se ținea de gardul unui imobil pentru a-și menține echilibrul, inculpatul i-a mai aplicat două lovituri cu toporul în zona spatelui, minora căzând la pământ. În timp ce fata se afla căzută la pământ, a lovit-o pe cu picioarele în zona corpului.

După incident, tot ieri, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov a dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a inculpatului, pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor în stare de recidivă.

Astăzi, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov a formulat propunerea de arestare preventivă a acestui inculpat pe o perioadă de 30 de zile, propunerea de arestare fiind admisă de Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes