Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un bărbat din Săcele a fost reținut după o bătaie într-un fast-food din Brașov

Publicat

pe

La data de 8 ianuarie 2023, în jurul orei 16.15, un bărbat de 43 de ani din Săcele, județul Brașov, ar fi agresat fizic un alt bărbat în timpul unei dispute în interiorul unui fast-food din Brașov.

Pe baza probelor strânse în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și adus la Centrul de Reținere și Arestare al Poliției Județene Brașov.

Ancheta este în derulare și este coordonată de Parchetul CJ Brașov, urmând ca la finalizarea anchetei să se propună o soluție legală.

„Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că la data de 08 ianuarie 2023, în jurul orei 16.15, un bărbat, în vârstă de 43 ani, din municipiul Săcele, județul Brașov, în timp ce se afla în interiorul unui restaurant, de tip fast-food, din municipiul Brașov, ar fi agresat fizic și ar fi amenințat cu acte de violență un alt bărbat, pe fondul unor discuții în contradictoriu.

Publicitate

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul, în vârstă de 43 ani, a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brașov

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes