Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un bărbat din Râșnov și-a dus fosta iubită, cu forța, la el acasă și a sechestrat-o. Individul a fost reținut de polițiști

Publicat

pe

Polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Râșnov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”lipsire de libertate în mod ilegal”, cu persoana cercetată în stare de reținere.

Publicitate

Din cercetările efectuate de polițiști în cauză a reieșit faptul că, la data de 13 septembrie, începând cu ora 09.30, un bărbat, de 28 ani, și-ar fi determinat fosta concubină, prin exercitarea de constrângeri psihice și amenințări, să îl însoțească la domiciliul său din orașul Râșnov.

Cu toate că persoana vătămată a avut asupra sa un telefon mobil, aceasta a fost lipsită de posibilitatea de a contacta telefonic ori de a se deplasa și acționa în conformitate cu propria voință.

În baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii au dispus reținerea persoanei bănuite pentru 24 de ore și introducerea în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Publicitate

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes