Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un bărbat din Râșnov a fost tâlhărit în timp ce participa la un eveniment. Trei persoane au fost reținute, în acest caz

Publicat

pe

Publicitate

Polițiștii din cadrul Politiei Stațiunii Râșnov efectuează acte de urmărire penală într-un dosar, în care trei persoane au fost arestate preventiv pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

La data de 18 mai a.c., polițiștii au fost sesizați de un bărbat care reclama faptul că, în contextul unei reuniuni, la care au participat mai multe persoane, i-a fost sustrasă o sumă de bani.

Cercetările efectuate de către polițiști imediat după primirea sesizării, au dus la stabilirea identității persoanelor suspecte, dar și a modului în care a fost săvârșită acțiunea infracțională. Astfel, în cadrul acelei întâlniri, persoana reclamantă ar fi fost agresată fizic de doi bărbați și o femeie, context în care i-au sustras și banii ce se aflau într-unul dintre buzunarele pantalonilor.

În cauză, cercetările au fost efectuate pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată de către cele trei persoane bănuite, pentru care polițiștii au dispus inițial măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore și introducerea acestora în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov.

Publicitate

După prezentarea persoanelor în fața instanței, judecătorul de drepturi și libertăți a admis propunerea procurorului și a dispus arestarea preventivă a celor trei pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, urmând a fi dispuse măsurile legale.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes