Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un bărbat din Moieciu a fost reţinut de poliţişti pentru că nu a respectat ordinul de protecție obținut de soție

Publicitate

Publicat

pe

Polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Bran efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție”.

Publicitate

Cu ocazia cercetărilor efectuate, cadrele de poliție au stabilit faptul că, la data de 26 aprilie, un bărbat, în vârstă de 41 ani, din localitatea Moieciu ar fi încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție provizoriu emis de către Poliția Stațiunii Bran, prin care i se impunea păstrarea unei distanțe minime față de soția sa.

Cu toate acestea, bărbatul în cauză, s-ar fi deplasat la domiciliul soției sale din localitatea Moieciu, iar în urma unor discuții contradictorii, acesta ar fi devenit recalcitrant.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Publicitate

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes