Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un bărbat din Făgăraş a cerut 25.000 de euro de la fosta iubită pentru a nu face publice mai multe imagini cu ea în ipostaze intime. Este cercetat pentru amenințare, șantaj, hărțuire și violarea vieții private

Publicat

pe

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează acte de cercetare penală, într-un dosar în care un bărbat ar fi exercitat acțiuni de șantaj, hărțuire și amenințare asupra fostei sale partenere, cu scopul de a obține diferite sume de bani.    

Publicitate

Cercetările au început la finalul anului trecut, când polițiștii au primit o sesizare, în care se arăta faptul că un bărbat ar exercita presiuni asupra fostei sale partenere, prin amenințări cu divulgarea către actualul partener a unor imagini private, realizate în ipostaze intime, contra unor sume se bani.

Verificările au arătat că persoana bănuită ar fi contactat telefonic în mod repetat persoana vătămată și i-ar fi supravegheat fără un interes legitim locuința. De asemenea, aceasta i-ar fi cerut de mai multe ori sume de bani.

Întrucât persoana vătămată nu i-a mai trimis bani, bărbatul a început să îl contacteze telefonic pe partenerul acesteia, în care cerea suma de 25.000 de euro, amenințând că în caz contrar va disemina mai multor persoane din anturajul lor imagini cu femeia în ipostaze intime.

Publicitate

Având în vedere materialul probator, în data de 07.02.2024, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni S Brașov, în baza Mandatului emis de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Făgăraș, a fost efectuată o percheziție domiciliară la locuința persoanei bănuită, situată în municipiul București și alte 2 percheziții asupra autoturismelor folosite de bărbat.

După efectuarea perchezițiilor, bărbatul a fost condus la sediul Politiei Municipiului Făgăraș, unde a fost dispusă măsura reținerii pentru o durată de 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de: amenințare, șantaj, hărțuire și violarea vieții private.

Urmare a deciziei de reținere, bărbatul a fost prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Făgăraș, care a dispus luarea față de acesta a măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Cercetările vor a fi continuate sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes