Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un bărbat din Cristian a fost reținut pentru șantaj. Amenința tinere că va publica imagini compromițătoare ele, pe internet. Suspectul, care locuia în Germania, a fost săltat de polițiști de pe aeroport

Publicat

pe

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale au dispus măsura reținerii unui tânăr, în vârstă de 25 de ani urmată de introducerea sa în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Brașov, pentru o perioadă de 24 de ore, acesta fiind cercetat într-un dosar de șantaj și violarea vieții private.

Astfel, la începutul acestui an, polițiștii au fost sesizați de persoana vătămată, o tânără din municipiul Brașov, care arăta faptul că a primit mai multe apeluri și mesaje prin intermediul unui canal de socializare, în conținutul cărora i se cerea să îndeplinească anumite acte, în caz contrar va face publice imagini în care persoana vătămată este prezentată în ipostaze intime.

În timp ce polițiștii efectuau verificări asupra acestui caz, la unitatea de poliție s-a mai prezentat o persoană vătămată, care a semnalat faptul că a fost supusă unor acte de șantaj în cursul anului trecut, cercetările polițiștilor ducând către aceeași persoană.

Investigațiile au dus la identificarea autorului, în persoana unui tânăr, de 25 de ani, din comuna Cristian, Județul Brașov, aflat pe teritoriul statului german la momentul stabilirii identității acestuia.

Publicitate

În continuare, organele de cercetare penală au emis un mandat de aducere, iar suspectul a fost oprit pe aeroport, la intrarea în țară, și condus la unitatea de poliție, unde s-a dispus măsura reținerii sale, în dosarul în care se află anchetat.

Cercetările sunt continuate la acest moment de către Biroul de Investigații Criminale – Brașov, sub coordonarea unui procuror de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând ca persoana să fie prezentată judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere corespunzătoare, iar la finalizarea anchetei să fi dispusă soluția legală.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes