Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un bărbat din Codlea şi-a bătut iubita cu atâta bestialitate că a băgat-o în spital. Femeia nu a vrut ordin de protecţie împotriva lui

Publicat

pe

Un bărbat din Codlea şi-a bătut iubita cu atâta bestialitate încât a băgat-o în spital. individul de 42 de ani, beat fiind, a agresat femeia chiar în casa lor. Cu toate că după altercaţie femeia a ajuns la spital, ea nu a vrut să emiterea unui ordin de protecție, chiar dacă oamenii legii au constatata că se afla într-un pericol iminent. acum Bărbatul este cercetat pentru violenţă în familie. 

Publicitate

Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că la data de 26 septembrie 2022, în jurul orei 15,00, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, un bărbat, în vârstă de 42 ani, din municipiul Codlea, județul Brașov, ar fi agresat-o fizic pe concubina sa , în timp ce aceștia se aflau la domiciliul comun.

Femeia a primit îngrijiri medicale la fața locului, ulterior fiind transportată la spital pentru investigații medicale de specilaitate.”, a transmis IPJ Braşov.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea  Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes