Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un bărbat din Brașov și-a umplut garsoniera cu sute de kilograme de gunoaie. Vecinii sunt terorizați de mirosul insuportabil din bloc

Publicat

pe

Locatarii unui bloc din Brașov sunt disperați din cauza unui bărbat care adună gunoaie de pe stradă, de peste doi ani, și le depozitează în propria garsonieră, anunță stirileprotv.ro.

Deșeurile ajung până în tavan, iar mirosul de pe casa scării este insuportabil, spun brașovenii care locuiesc în bloc. Grasoniera a devenit un adevărat focar de infecție, iar oamenii nu știu cum să rezolve problema. Au făcut nenumărate sesizări la Direcția de Sănătate Publică Brașov și la poliție, dar fără niciun rezultat.

Vecinii spun că proprietarul garsonierei groazei pleacă în fiecare dimineață de acasă pentru a aduna resturi din containere pe care le aduce, mai apoi, în locuința sa.

„Noi încercăm cu disperare să facem ceva, pentru că nu se poate, vă dați seama, aici când e căldură nu se respiră, sunt copii, avem copii la parter și așa… sunt bătrâni. Cum am putea trăi noi în aceste condiții?”, a declarat o locatară pentru aceeași sursă.

Publicitate

Oamenii i-au promis proprietarului garsonierei că îl ajută cu bani, mâncare și electrocasnice și mobilier ca să aibă condiții decente de trai. Singura cerință este să elibereze casa de toate gunoaiele și să o dezinfecteze complet.

Un reportaj video despre acest subiect puteţi vedea AICI.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes