Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un bărbat din Brașov își caută iubita care a dispărut în urmă cu 4 zile. El a cerut ajutorul poliției pentru găsirea femeii

Publicat

pe

De 4 zile, un bărbat din Brașov nu mai are liniște după ce concubina lui a dispărut fără urmă. Vinerea trecută, pe data de 1 iulie, femeia în vârstă de 34 de ani nu s-a mai întors acasă, iar iubitul ei s-a îngrijorat și a anunțat poliția. Oamenii legii spun că tânăra a fost văzută ultima oară pe Calea Feldioarei, din municipiul Brașov.

Publicitate

Femeia dispărută are următoarele semnalmente: 1,65 de metri înălțime, greutate de 55 de kilograme, constituție astenică, păr șaten, ce prezintă șuvițe blonde la vârfuri și ochi căprui. La momentul plecării, tânăra purta o fustă de piele, scurtă, de culoare neagră, geacă de piele, de culoare neagră, tricou alb și teniși, de culoare neagră, cu talpă de albă. Femeia are asupra sa o geantă de neagră și telefonul mobil.

Inițial concubinul femeii nu a fost de acord cu mediatizarea cazului, dar pentru că nu a mai primit niciun semn de viață de la iubita lui, bărbatul a decis să facă publică dispariția.

Persoanele care pot furniza informații cu privire la persoana în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112!

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes