Connect with us
Publicitate

Social

Un bărbat din Brașov era pe punctul de a fi operat din greșeală. Ce confuzie au făcut asistentele unui spital privat din oraș

Publicat

pe

Publicitate

S-a dus la spital să asiste la intervenția de cezariană a soției sale și era să ajungă chiar el pe masa de operație. Este povestea desprinsă parcă din filmele tragi-comice a unui bărbat din Brașov.

Sursele Brasov.net spun că episodul s-a petrecut duminică dimineață când bărbatul și soția lui au ajuns la un spital privat din Brașov, acolo unde femeia urma să o aducă pe lume pe fiica lor. Pentru acest lucru, tânăra mămică a fost programată pentru o operație de cezariană, iar la nașterea copilului urma să ia parte și soțul femeii.

Conform acelorași surse, după ce a completat documentele dinaintea internării, tânăra ar fi fost preluată de asistente și dusă către sala de operații. Și bărbatul ar fi completat un set de hârtii, în calitate de aparținător, și ar fi rămas în sala de așteptare. La un moment dat, asistentele l-ar fi luat și l-ar fi dus într-un salon acolo unde i-ar fi recoltat probe pentru analize și unde ar fi urmat să îi pună o branulă pe mână. Cadrele medicale i-ar fi spus și să facă duș înainte de a intra în sala de operație, că așa cere protocolul spitalului, și i-ar fi dat chiar și un halat cu spatele gol.

Deși bărbatul era extrem de confuz, a acceptat toate cerințele asistentelor până când ar fi fost întrebat pentru ce urmează să se opereze. Omul le-ar fi spus că nu trebuie să facă nicio intervenție și că trebuie să asiste la nașterea copilului său, iar atunci cadrele medicale și-au dat seama de confuzie. Un alt pacient ar fi trebuit să treacă printr-o operație la acea oră, dar asistentele i-ar fi încurcat pe cei doi bărbați.

Publicitate

În cele din urmă, bărbatul a ajuns în sala de operație unde soția lui urma să nască, iar fetița lor a fost adusă pe lume în siguranță. Oamenii au făcut deja plângere la conducerea unității medicale, dar ar fi sesizat și poliția în legătură cu acest caz. Până la acestă oră, reprezentanții spitalului privat nu au fost de găsit pentru a oferi un punct de vedere în legătură cu această situație.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
2 Comentarii

1 Comentariu

 1. Alexandru

  28 septembrie, 2021 at 1:45 pm

  Fără cuvinte…..Dar mă gândesc dacă asistentele și-au lărgit buzunarele pe lângă aparținători să li se bage ,,dreptul,,!

 2. Bordas Daniel

  29 septembrie, 2021 at 6:15 pm

  Pentru autorul articolului:
  Nu exista “operație de cezariana”!
  Corect: naștere prin operație cezariana!!
  Cu bune intenții și respect!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes