Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un bărbat din Brașov, care a cumpărat obiecte furate, a fost reținut de polițiști. Și hoțul care i-a vândut „marfa” a fost arestat preventiv

Publicat

pe

Publicitate

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „furt calificat”, „tăinuire” și „complicitate la furt calificat”.

Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada 23 – 25 decembrie 2022, o persoană de sex masculin, ar fi pătruns, fără drept, în interiorul a două imobile din municipiul Brașov, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, polițiștii identificându-l pe acesta ca fiind un bărbat, în vârstă de 31 ani.

Ulterior, bunurile ce ar fi fost sustrase ar fi fost achiziționate de către o altă persoană de sex masculin, asupra căreia există suspiciunea rezonabilă că ar fi cunoscut proveniența bunurilor, acesta fiind un bărbat, în vârstă 38 ani, din municipiul Brașov.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul, în vârstă de 38 ani, a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Publicitate

În cazul celui de-al doilea bărbat, în vârstă de 31 ani, se menține măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, aceasta fiind dispusă de către instanță, la propunerea formulată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov, ca urmare a săvârșirii unei alte infracțiuni. De asemenea, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Brașov au recuperat o parte dintre bunurile ce au fost sustrase.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes