Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un bărbat din Brașov, care a apelat la serviciile unei dame de companie s-a trezit într-un bordel clandestin de travestiți. Clientul a fost tâlhărit pentru că a refuzat partida de sex

Publicat

pe

Publicitate

Aventura de o noapte s-a transformat în tâlhărie. Este povestea prin care a trecut un bărbat din Brașov care a vrut să apeleze la serviciile unei dame de companie. Omul a intrat pe un site dedicat serviciilor sexuale și a ales să meargă la apartamentul celei care i-a promis o noapte de neuitat. Doar că în loc să își întâlnească femeia visurilor, brașoveanul a dat nas în nas cu un travestit.

Potrivit ziare.com, după o petrecere cu amicii săi, bărbatul din Brașov a decis să caute un anunț pe internet pentru contactarea unei doamne de companie. Se întâmpla în ajunul Crăciunului din 2022, iar ofertele de acest tip nu erau deloc puține pe site-urile de mică publicitate.

Omul a ales la întâmplare un anunț, fără să fie atent la detalii, și a telefonat. I-a răspuns o voce de femeie care a acceptat să primească imediat un nou client și l-a invitat într-un apartament de pe strada Egretei din Brașov.

Când a ajuns în fața ușii, brașoveanul a avut surpriza să fie întâmpinat de un bărbat îmbrăcat în haine de femeie. Confuz, omul a refuzat partenera și a dat să plece. A fost însă lovit din spate, susține el, de o a treia persoană și jefuit de toți banii pe care îi avea la el, o sumă generoasă, 2500 de lei, pentru că apoi să fie împins pe scările blocului și dat afară din imobil.

Publicitate

Potrivit declarațiilor date de brașovean în fața polițiștilor chemați în ajutor, după ce a realizat că nu a nimerit tocmai acolo unde își dorea, a dat să plece, însă a fost oprit de către bărbatul travestit care i-a solicitat o sumă de bani (200 lei) pentru deranjul creat. Clientul susține că a vrut să fie generos și să plătească taxa cerută.

A scos din buzunar un teanc de bani care i-a fost smuls cu totul din mână de către bărbatul îmbrăcat în femeie. A avut loc o ceartă, urmată înjurături, palme și pumni la care ar fi participat mai multe persoane aflate în apartamentul respectiv, pentru ca în cele din urmă brașoveanul să fie alungat din apartament și scos în stradă, dar fără a-și mai recupera banii.

Prietenii care-l așteptau afară în mașină l-au sfătuit să facă plângere la poliție, ceea ce s-a și întâmplat. Cazul s-a transformat astfel în dosar penal, bărbatul travestit fiind inculpat pentru tâlhărie calificată. Cauza a ajuns pe rolul Judecătorie Brașov, însă instanța a avut mari dileme cu privire la rechizitoriul întocmit de procurori.

Martorii au dat declarații confuze, inculpatul și victima s-au acuzat reciproc fără a aduce probe, iar probatoriul adunat de procurori a fost la fel de superficial, astfel încât judecătorul a decis să dispună achitarea travestitului acuzat de tâlhărie.

„Există îndoială doar atunci când din coroborarea tuturor probelor nu se poate reține cu certitudine nici vinovăția, dar nici nevinovăția celui în cauză. În acest caz, îndoiala care rămâne este echivalentă cu o probă pozitivă de nevinovăție ce conduce la achitarea inculpatului de către instanță. Mai trebuie precizat că principiul in dubio pro reo nu constituie o regulă de evaluare a probelor care să reglementeze modul de formare a convingerii instanței, ci o regulă decizională care reglementează conduita de urmat în cazul unei dileme decizionale în care s-ar regăsi jurisdicția de judecată după aprecierea probelor, atunci când aceasta nu își poate forma o convingere”, au motivat decizia de achitare judecătorii din Brașov.

Practic brașoveanul a rămas și nesatisfăcut, dar și fără bani, iar travestitul care l-ar fi tâlhărit a fost lăsat în libertate și achitat de orice acuzație.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes