Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un bărbat din Braşov a rămas fără 85.000 de lei, după ce o femeie pe care o cunoştea i-a furat banii din casă

Publicat

pe

Publicitate

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 3 de Poliție au deschis un dosar penal și efectuează cercetări sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, cu o persoană în stare de reținere, pentru săvârșirea infracțiunii de “furt”.

La data de 24 aprilie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 3 de Poliție au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, în urmă cu o zi, o femeie, cunoștință a acestuia, i-ar fi sustras din locuință un plic care conținea aproximativ 85.000 de lei.

În baza sesizării primite polițiștii s-au deplasat la adresa indicată, un imobil din strada General Leonard Mociulschi, din municipiul Brașov, unde au sesizat că aspectele sesizate se confirmă. Astfel, în urma verificărilor și a investigațiilor întreprinse, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției de Poliție Rurală Zărnești, la data de 25 aprilie, femeia bănuită, de 42 de ani, a fost identificată și depistată în comuna Holbav, din județul Brașov, ulterior fiind condusă la sediul secției de poliție, pentru continuarea cercetărilor.

Cu această ocazie, suma de bani sustrasă a fost recuperată și predată persoanei vătămate, iar după administrarea probatoriului, femeia a fost reținută și depusă în cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Brașov, pentru 24 de ore.

Publicitate

În cauză, a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “furt”, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Secției 3 de Poliție, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes