Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un bărbat de 46 de ani a fost găsit mort, într-o baltă de sânge, în scara unui bloc din Braşov

Publicitate

Publicat

pe

Polițiștii din Brașov au intrat în alertă în această dimineața după ce o femeie a anunțat la 112 l-a găsit mort, în scara blocului în care locuiește cu chirie, pe un bărbat de 46 de ani.

Publicitate

Potrivit unor surse apropiate anchetei, femeia a sesizat la 112 că l-a găsit în scara blocului pe proprietarul apartamentului în care locuiește, înconjurat de o baltă de sânge.

Echipajul medical ajuns la fața locului nu a mai putut face nimic, constatând doar că bărbatul a decedat după ce a fost înjunghiat de două ori.

Surse din anchetă spun că incidentul a avut loc pe strada Carpaţilor numărul 6. Femeia l-ar fi găsit în scara blocului, la parter. Omul era în stare de inconștiență. În jurul corpului observându-se urme de sânge. Echipajul medical sosit la fața locului, l-a declarat decedat, pe trupul acestuia, în zona pieptului, fiind observate 2 plăgi înțepate.

Publicitate

În apartamentul bărbatului, situat la etajul 3 al blocului, au fost observate urme de răvășire, iar din interior lipseau mai multe bunuri

Inspectoratul Județean de Poliție Braşov a confirmat că de acest caz se ocupă procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Aceleași surse spun că bărbatul era şofer pe autobuzele companiei Codreanu.

Ancheta continuă pentru prinderea criminalului.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes