Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un bărbat de 42 de ani din Feldioara a dispărut fără urmă de mai bine de o săptămână. Familia și polițiștii îl caută fără încetare

Publicitate

Publicat

pe

Se fac căutări disperate pentru găsirea unui bărbat din Feldioara care a dispărut fără urmă. Pe 25 ianuarie, bărbatul de 42 de ani a plecat de acasă fără să spună unde se duce și nu s-a întors nici până astăzi. Un membru al familiei a anunțat dispariția abia ieri, iar polițiștii au început imediat căutările.

Publicitate

„La data de 01 februarie 2022, Secția de Poliție Rurală Feldioara a fost sesizată de către un bărbat cu privire la faptul că nepotul său, în vârstă de 42 ani din localitatea Feldioara, județul Brașov, a plecat de la domiciliu la data de 25 ianuarie 2022 și nu a revenit până în prezent. Semnalmente: înălțime 1,75 m, greutate 80 kg, constituție robustă. La momentul plecării bărbatul purta o haină de culoare neagră”, au declarat reprezentanții IPJ Brașov.

Persoanele care pot furniza informații cu privire la persoana în cauză, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes