Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un bărbat Cincu a sunat la 112 şi a spus că este ţinut cu forţa într-o casă. Poliţiştii l-au gasit „sechestrat” în cârciumă

Publicat

pe

Ludovic Bassarab – În cârciumă

La data de 15 iunie 2021, în jurul orei 12.00, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila au fost sesizați, prin apelul unic de urgență 112, de către o persoană de sex masculin, cu privire la faptul că ar fi lipsită de libertate într-un imobil din localitatea Cincu, județul Brașov.

Publicitate

În temeiul sesizării, au fost demarate, de îndată, procedurile legale în astfel de cazuri, polițiștii reușind să identifice apelantul în persoana unui bărbat, în vârstă de 37 ani, din localitatea Cincu, județul Brașov, ulterior acesta fiind depistat într-un bar din localitatea de domiciliu.

Din cercetările efectuate în cauză, cadrele de poliție au stabilit faptul că bărbatul, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, a apelat SNUAU 112, alertând fals forțele de ordine cu privire la faptul că ar fi sechestrat.

Bărbatul a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. nr. 34/2008 privind organizarea și funcționarea Sistemului național unic pentru apeluri de urgență, cu amendă în valoare de 2.000 lei.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes