Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un bărbat care încerca să se sinucidă la Sfântu Gheorghe a fost salvat de jandarmi. Individul voia să se arunce în Olt de pe un pod

Publicat

pe

Noaptea trecută, un bărbat a fost la un pas de sinucidere. Acesta a fost salvat de un jandarm și doi polițiști chiar în momentul în care era pe punctul să se arunce în gol, transmite Inspectoratul de Jandarmi Județean (IJJ) Covasna. Întâmplarea a avut loc pe podul de peste Olt din Sfântu Gheorghe.

Publicitate

Acțiunea promptă și curajoasă a forțelor de ordine a prevenit o tragedie iminentă.

„În data de 12.07, la orele 03:11, un apel prin S.N.U.A.U 112 semnala faptul că o persoană se află pe podul de peste Olt, în afara balustradei, având intenția să sară în gol. La fața locului a fost direcționată o patrulă mixtă din care a făcut parte și colegul nostru.

Ajunse la locul indicat, forțele de ordine au identificat un bărbat ce se afla în afara balustradei. La apropierea patrulei, acesta s-a desprins de balustradă. Cu promptitudine și prezență de spirit, Simo László-Iózsef și cei doi polițiști l-au prins pe bărbat chiar în momentul în care era pe punctul să se arunce în gol, evitând astfel producerea unei tragedii”, se arată într-un comunicat de presă al Jandarmeriei, potrivit covasnamedia.ro.

Publicitate

Aceeași sursă precizează că sergentul major Simo László-Iózsef lucrează în cadrul IJJ Covasna din anul 2022. În trecut, a făcut parte din lotul național de judo al României, iar în luna martie a acestui an a devenit vicecampion la concursul de judo organizat în cadrul M.A.I.

IJJ Covasna a felicitat echipa de salvare pentru acțiunea exemplară, determinarea și curajul de care au dat dovadă în această situație dificilă.

Vom reveni cu detalii în legătură cu ceilalți membri ai echipei salvatoare.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes