Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un bărbat a "ţepuit" mai multe persoane că le aduce maşini din străinătate. Le-a luat banii şi s-a făcut nevăzut

Publicat

pe

Un bărbat de 24 de ani a fost arestat după ce a luat bani de la mai multe persoane cărora le-a promis că le va aduce maşnile cumpărate din străinătate. Bărbatul este acuzat de înșelăciune.

Publicitate

Polițiștii au stabilit faptul că, în perioada 26.05. – 24.07.2020, o persoană necunoscută care a susţinut că este reprezentantul unor societăți comerciale, ce au ca obiect de activitate transportarea de vehicule din străinătate pe teritoriul României, ar fi indus în eroare trei persoane. Acesta le-ar fi emis presupuse facturi, ca urmare a transmiterii unor sume de bani, ce reprezentau plata serviciilor, ce ar fi urmat să fie prestate.

Prejudiciul total creat este de aproximativ 3.900 lei.

La data de 25 ianuarie 2021, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Brașov au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară la locuința unui bărbat, în vârstă de 24 ani din județul Argeș, persoană identificată ca fiind autorul celor trei fapte de înșelăciune.

Publicitate

În urma percheziției efectuate au fost descoperite și ridicate mai multe bunuri și înscrisuri.

Pe parcursul cercetărilor s-a stabilit faptul că bărbatul în cauză ar fi autorul a numeroase astfel de fapte pe raza mai multor județe.

La data de 26 ianuarie 2021, instanța a dispus măsura arestării preventive bărbatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Acum polițiști braşoveni fac cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “înșelăciune”,3 fapte.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes