Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un bărbat a spart un apartament de la parterul unui bloc de pe Calea Bucureşti, din Braşov. A furat mai multe laptopuri, telefoane mobile, ceasuri și carduri bancare

Publicat

pe

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale au reușit să identifice și să aresteze un tânăr de 25 de ani, bănuit de comiterea unui furt dintr-o locuință de la parterul unui bloc situat pe strada Calea București din municipiul Brașov. Incidentul a avut loc în data de 2 septembrie, iar hoțul a reușit să sustragă mai multe bunuri valoroase, inclusiv laptopuri, telefoane mobile, ceasuri și carduri bancare.

Publicitate

Alerta a fost dată în jurul orei 21.30 în seara de 2 septembrie, atunci când o persoană a sunat la Poliția Brașov pentru a raporta furtul. Acesta a declarat că cu aproximativ o oră înainte, cineva a spart locuința sa de la parter și a sustras mai multe obiecte de valoare.

Polițiștii au reacționat la sesizare și au identificat rapid persoana suspectată de comiterea furtului. Tânărul de 25 de ani, originar din comuna Apața din județul Brașov, era deja cunoscut poliției pentru comiterea altor infracțiuni. Modul de operare al hoțului a fost stabilit după investigații, acesta fiind suspectat că a forțat o fereastră a locuinței pentru a intra în imobil. Acolo, a sustras laptopuri, telefoane mobile, ceasuri și carduri bancare pe care ulterior a încercat să le utilizeze pentru achiziționarea de produse.

Pentru a aduna probe solide, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară la locuința tânărului suspect, asistându-se de colegi din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov, Serviciului Criminalistic Brașov și Postului de Poliție Apața. În timpul percheziției, au fost găsite și ridicate mai multe bunuri care au fost legate de furt.

Publicitate

În urma acestor evenimente, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă. Mai apoi, a fost prezentat în fața unui judecător de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Brașov, care a decis arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

Investigațiile continuă în cadrul unui dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de „furt calificat și tentativă la efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos, în formă continuată”. Această anchetă este coordonată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov, iar la finalizarea acesteia se va propune soluția legală adecvată.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes