Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un bărbat a murit într-un incendiu produs la Făgăraş

Publicat

pe

În această dimineață, Poliția Municipiului Făgăraș a fost sesizată cu privire la producerea unui incendiu la nivelul unui imobil situat pe raza municipiului Făgăraș din județul Brașov.

Patru persoane au suferit leziuni, trei dintre acestea au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Pentru cea de-a patra persoană, respectiv, un bărbat, în vârstă de 33 ani, cadrele medicale sosite la fața locului au declarat decesul.

Polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs incendiul.

„În jurul orei 05.20 am fost anunţaţi de izbucnirea unui incendiu într-un subsol de bloc din zona gării din localitatea Făgăraș La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere, o autospeciala de descarcerare, un echipaj SMURD şi o ambulanţă SAJ

Publicitate

Când au ajuns echipajele la faţa locului subsolul era inundat de fum şi arderea se manifesta mocnit. S-a acţionat pentru stingerea incendiului şi pentru căutarea şi salvarea unei persoane surprinsă de incendiu în subsol.

Persoana a fost scoasă de către echipajele de pompieri. Aceasta era inconştientă şi s-au început imediat aplicarea manevrelor de resuscitare de către personalul medical. Din păcate bărbatul în vârstă de 34 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarat decedat.

In subsol au mai fost alte două persoane care au ieşit până la sosirea forţelor de intervenţie. Una dintre acestea a refuzat transportul la spital iar cea de a doua persoană a fost transportată conştientă la spital de către a ambulanţă SAJ.”, a transmis ISU Braşov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes