Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un bărbat a fost tâlhărit pe o stradă din Brașov. Principalul suspect a fost identificat și reținut de polițiști

Publicat

pe

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale – Secția Regională Pentru Transporturi Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, cu persoana cercetată în stare de reținere, sub aspectul săvârșirii unei infracțiuni de tâlhărie.

Astfel, la data de 12 iunie, polițiștii au fost alertați printr-un apel telefonic, în care un bărbat sesiza faptul că o persoană l-ar fi fost agresat fizic și ar fi încercat să îi sustragă geanta de pe umăr.

La fața locului au fost direcționați polițiști, care l-au identificat în scurt timp pe cel bănuit de săvârșirea actului de violență, acesta fiind un un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din județul Brașov.

Întrucât cele constatate conturau săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, polițiștii au întocmit un dosar penal, iar în urma materialului probator existent până la acest moment au dispus continuarea cercetărilor față de bărbatul violent, astfel că au luat măsura reținerii acestuia pentru o perioadă de 24 de ore și introducerea sa în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov.

Publicitate

Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluția legală.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes