Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un bărbat a fost snopit în bătaie şi tâlhărit de doi indivizi, într-un bar din Braşov

Publicat

pe

Publicitate

Un bărbat din Braşov a fost snopit în bătaie de doi indivizi din Sânpetru, şi mai mult, cei doi au furat tot ce avea omul la el. Scena a avut loc în data de 10 ianuarie, într-un bar din municipiul Braşov. Cei doi bărbaţi, de 30 ani și 43 ani s-au năpustit asupra victimei, au lovit-i de mai multe ori şi au tâlhărit-o de toate bunurile. Tâlhari au fost prinşi, şi un procuror le-a dat un mandat de arestare pentru o perioadă de 30 de zile sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

„În baza probatoriului administrat în cauză, cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov. Ulterior, Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov a formulat propunerea de arestare preventivă pentru cei doi bărbați, pentru bărbatul, în vârstă de 43 ani, fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile, iar pentru bărbatul, în vârstă de 30 ani, a fost dispusă măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.”, a transmis IPJ  Braşov

 

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes