Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un băiat de 11 ani din Brașov a fost găsit spânzurat în casă. Tatăl vitreg, principalul suspect în acest caz, a fost arestat preventiv

Publicitate

Publicat

pe

Moarte învăluită în mister a unui copil de 11 ani din Brașov. Miercuri seară, băiețelul a fost găsit fără suflare în casă după ce s-ar fi spânzurat. Chiar dacă medicii sosiți la fața locului au încercat să îi acorde primul ajutor, aceștia au fost nevoiți să declare decesul.

Publicitate

Trupul neînsuflețit al micuțului a fost dus la Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie, iar medicii legiști au văzut urme de violență superficiale pe corpul copilului. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, cei care au preluat cazul, l-au reținut pe tatăl vitreg al băiatului pentru 24. Ieri, principalul suspect a fost dus în fața instanței cu propunere de arestare preventivă, iar magistrații au decis să îl trimită în spatele gratiilor pentru următoarele 30 de zile. El este acuzat de violență în familie.

„Cu privire la aspectele solicitate vă comunicăm faptul că polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 2 Poliție Brașov efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate starea de fapt. În cauză a fost întocmit dosar penal, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov în care se va propune solutie legala la finalizarea cercetărilor”, au declarat reprezentanții IPJ Brașov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes