Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un arbitru a fost bătut la finalul unui meci de fotbal între echipe de juniori, disputat la Brașov. Părinții sportivilor l-ar fi agresat pe arbitru

Publicat

pe

Veniți la Brașov să își susțină copiii la turneul de fotbal U15, denumit „Cupa Prieteniei”, mai mulți părinți au uitat de spiritul de competiție și s-au năpustit asupra arbitrului. Scenele halucinante s-au petrecut la finalul primei semifinale care a fost disputată duminică între Voința Domnești și Petrosport Ploiești, transmite prosport.ro.

Publicitate

După ce a semnalizat un penalty de la margine, arbitrul George Neagu a fost luat la pumni și picioare, chiar sub ochii copiilor, de părinții înfierbântați. Chiar dacă a încercat să se apere, Neagu a fost trântit la pământ. În încăierare a fost lovit și unul dintre organizatorii competiției. Mai grav, scenele s-au întâmplat chiar sub ochii tatălui arbitrului bătut.

„Eu fiind arbitru asistent am acordat, am semnalizat, din steag, o lovitură de la 11 metri. Am luat decizia împreună cu centralul, iar antrenorul revoltat a venit către noi, este vorba domnul Cojocaru, care este antrenor și la lotul național Under 15, toată lumea îl cunoaște. Cred că trebuie exclus, el le-a dat telefon acelor părinți să intre peste mine în teren, să mă bată. Am văzut cum un părinte s-a dezbrăcat pe margine, a rămas în trening, să poată să lovească mai bine. Eu m-am apărat cum am putut, am dat și eu cu steagul, dar m-au pus la pământ, au lovit mai mulți. Și pe unul dintre organizatori l-au lovit până l-au pus la pământ, este vorba de domnul Ionuț Murariu, un băiat mai tânăr, singurul care s-a băgat. Nu am sunat la Poliție, am lăsat de la mine, mă bucur că sunt bine și nu a fost mai grav. Nimeni nu și-a cerut scuze și să știți că i-am arbitrat pe cei de la PetroSport și în finala mică, pentru copii am făcut-o. Nu am vrut să mai intru, dar m-am gândit la ei. Domnul Cojocaru a incitat, tot timpul, părinții din tribună. Nici măcar nu și-a cerut scuze. Tatăl meu a fost la teren, a văzut totul, s-a băgat să mă apere”, a relatat George Neagu, pentru aceeași sursă.

ProSport a discutat și cu organizatorul competiției de la Brașov, un turneu de tradiție, la care participă zeci de echipe puternice din toată țara. Nicu Văduva a relatat cele întâmplate și a confirmat incidentul.

Publicitate

„Totul s-a întâmplat la finalul meciului Petrosport cu Voința Domnești. Părinții de la PetroSport au intrat, au scăpat de sub vigilența noastră, n-am știut, eu nu eram în acel moment la teren, i-am spus și domnului de la Petrosport (n.r. Iulian Cojocaru) că orice s-ar fi întâmplat, dacă erau supărați, dânsul trebuia să discute cu arbitrul, nu aveau ce să caute părinții. Nu a fost grav, nu a fost lovit rău, dar grav este că se întâmplă așa ceva în fața copiilor. Atunci am ajuns la teren, când se terminase scandalul. Pentru că după au venit la mine (n.r. părinții). I-am spus domnului Cojocaru, cum le-ai permis? Am înțeles că i-a dat afară, dar nu are treabă una cu alta” , a spus Nicu Văduva, organizatorul turneului.

Articolul complet și imagini din timpul încăierării puteți găsi AICI.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes