Connect with us
Publicitate

Economic

Un apartament cu două camere în Poiana Braşov costă aproape la fel de mult ca unul în Dubai

Publicat

pe

Casele de vacanță sunt la mare căutare. Fie că vorbim de un imobil la noi în țară sau în afară, vara trezește apetitul românilor pentru o vacanță bine meritată.

Publicitate

Marius Picu este consultant imobiliar și a povestit pentru Aleph News care sunt ofertele în Poiana Braşov dar şi în Dubai.

„În momentul de față am observat o foarte mare cerere în primul rând pe litoral. Ținând cont de faptul că, momentan, nu suntem atât de liberi, suntem puțin constrânși de zonă și am observat că lumea caută case sau apartamente mai ales în zonele montane.

O opțiune avem la Poiana Brașov care este amplasată în apropierea pădurii, și o vilă cuprinde 14 apartamente. Un apartament de două camere costă în jur de 120.000-130.000 de euro”, a explicat Marius Picu, la Aleph News.

Publicitate

Pentru cei care sunt în căutarea unei destinații exotice, Dubai este o alternativă. Prețurile sunt similare cu cele din România.

„Dacă nu vorbim doar de țara noastră, putem discuta și despre alte proiecte, spre exemplu în Dubai, vorbim de un proiect de la Shopa care prevede undeva la două camere, undeva la 195.000 de euro. Există o cerere foarte mare pentru că oamenii preferă să își facă vacanța mai restrâns în țara noastră, pe litoral sau într-o altă zonă unde nu este un risc prea ridicat”, a adăugat consultantul imobiliar.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes