Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un angajat al unei firme din Măieruș a fost tâlhărit, chiar de un coleg de-al său. Hoțul a furat o borsetă în care erau 8.000 de lei

Publicat

pe

Publicitate

Prin clipe de coșmar a trecut angajatul unei societăți comerciale din Măieruș, luni seara. După încheierea programului, bărbatul a făcut casa, a strâns banii din încasări și i-a pus într-o borsetă. În timp ce tânărul se îndrepta spre casă, un individ s-a năpustit asupra lui, l-a agresat fizic și a furat borseta în care erau în jur de 8.000 de lei, adică toți banii încasați în ziua respectivă.

După ce a smuls borseta, individul s-a făcut nevăzut, iar victima a sunat la 112. Polițiștii au pornit în căutarea hoțului și au reușit să găsească făptașul la scurt timp. Surpriza anchetatorilor a fost faptul că agresorul, un tânăr de 21 de ani, era și el angajat al aceleași firme.

Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore, iar apoi procurorii l-au trimis în fața instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Magistrații Judecătoriei Brașov au admis propunerea, iar acum individul se află în spatele gratiilor. El este acuzat de tâlhărie calificată.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes