Connect with us
Publicitate

Social

Un an de închisoare pentru un braşovean care a lăsat 70 de câini să moară de foame şi să se mănânce între ei într-un adăpost. Sentinţa nu este definitivă

Publicat

pe

Publicitate

Un an de închisoare cu executare a primit un bărbat acuzat că a ucis prin înfometare 70 de câini pe care îi ţinea într-un adăpost din Prejmer. Sentinţa a fost dată de Judecătoria Braşov, însă nu este definitivă. Magistraţii au decis să îi dea bărbatului pedeapsa maximă prevăzută de lege pentru uciderea animalelor. Mai mult, pentru că mai avea o pedeapsă pentru conducere fără permis, cele două pedepse s-au contopit şi are de executat în total un an şi patru luni. Totodată, bărbatuşui i s-a interzis ca timp de 5 ani să mai deţină animale.

Fapta a avut loc în ianuarie 2019, atunci zeci de câini morţi şi alţi câţiva care abia mai răsuflau au fost găsiţi în adăpost, după ce stăpânii lor nu au mai primit nicio veste de la bărbatul care trebuia să aibă grijă de patrupede.

La faţa locului au ajuns voluntari de la asociaţiile de protecţia animalelor, poliţişti criminalişti şi inspectori care au descoperit o adevărată oroare. 70 de câini au murit acpolo de foame, iar leşurile lor erau hrană pentru puţinele animale rămase in viaţă. Doar 18 animale au supravieţuit chinului şi au fost preluate de voluntari şi duse la un cabinet veterinar.

În depozitul adăpostului era destulă mâncare, dar administratprul adăpostului nu mai trecuse pe acolo.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes