Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un ambulanţier din Braşov s-a aruncat în faţa trenului pentru că era plin de datorii la cămătari

Publicat

pe

Un bărbat din Braşov, angajat ca ambulanţier la Serviciul de Ambulanţă Judeţean, s-a aruncat în faţa unui tren, după ce ar fi fost hăituit de cămătari din cauza unor datorii. Bărbatul în vârstă de 43 de ani a fost lovit de un tren, în această dimineaţă, în jurul orei 06.50, transmite Antena 3.

Un martor a povestit cum bărbatul a aşteptat ca trenul să vină, iar în ultima secundă s-a aruncat în faţa locomotivei şi a murit pe loc.

Potrivit unor surse, ambulanţierul avea datorii mari la cămătari din cauza jocurilor de noroc şi era divorţat.

„La data de 16 septembrie, în jurul orei 06,50 dispeceratul Secției Regionale de Politie Transporturi. Brașov a fost sesizat cu privire la faptul că o persoană ar fi fost accidentată de către un tren.

Cu ocazia primelor cercetări efectuate, polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Brasov au stabilit faptul că trenul de persoane  IR 16030, care circula pe magistrala CF 300, la km. CF168, a surprins și accidentat mortal un bărbat, în vârstă de 43 ani.

Cadavrul acestuia a fost preluat și transportat la Serviciul Judetean de Medicină Legală Brașov în vederea efectuării autopsiei. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele și împrejurările în care s-a produs incidentul”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes