Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un amant inconştient a ajuns în comă după ce a fost prins în fapt de soţul înşelat

Publicat

pe

Se pare că cel mai fricos amant din lume este din Iași. Bărbatul a sărit gol de la etajul 3 în momentul în care soțul femeii cu care se iubea a intrat în cameră. Din păcate, acum, bărbatul se zbate între viață și moarte pe un pat de spital, iar medicii sunt rezervați în ceea ce privește șansele acestuia de supraviețuire, scrie bzi.ro.

Totul s-a întâmplat duminică seară pe Bulevardul Poitiers , în jurul orei 18:00, când un apel la numărul unic de urgențe 112 a anunțat că un bărbat se află întins pe jos și că pare căzut de la înălțime. Imediat un echipaj SMURD a ajuns în fața blocului împreună cu polițiștii.

Bărbatul în vârstă de 50 de ani era în stare gravă, dar totuși în viață. Acesta a fost preluat de echipajul medical și a fost transportat la Unitatea de Primărie Urgențe(UPU) din cadrul Spitalului „Sfântul Spiridon” din Iași.

După ce a primit primele îngrijiri medicale, bărbatul a fost transportat la Spitalul de Neurochirurgie pentru investigații, unde acum se află în stare gravă. Toată lumea a crezut că omul ar fi vrut să se sinucidă, însă, se pare că nu este așa.  Bărbatul de 50 de ani cu domiciliul în Voinești, se afla situat la etajul 3 al blocului C 8, împreună cu o femeie în vârstă de 55 de ani, cu care se pare că avea o relație extraconjugală.

Publicitate

În același timp, soțul femeii în vârstă de 61 de ani a ajuns la apartament împreună cu fiul său în vârsta de 28 de ani.

Șocul imens i-a lovit pe ambii barbati după ce soțul femeii a intrat în camera. După un schimb de replici destul de dure, soțul înșelat a vrut să dea ochi în ochi cu amantul, însă acesta a fugit și s-a încuiat în sufragerie, dar cu ajutorul fiului său, bărbatul a reușit să desfacă yala, deschizând ușa.

Amantul speriat, a făcut proasta alegere să sară gol pușcă de la geam, având în vedere că apartamentul se afla la etajul 3. Rănile pe care le-a suferit în urma căderii au fost extreme de grave.

„Pacientul este în stare critică, iar șansele sale de supraviețuire sunt minime”, a declarat dr. Florin Grămadă, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie din Iași.

foto: bzi.ro

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes