Connect with us
Publicitate

Eveniment

Un alt urs a murit după ce a fost lovit de o mașină, pe Drumul Național 1, în localitatea Arpașu. Este al doilea caz petrecut în doar o lună

Publicitate

Publicat

pe

Accidentele în care sunt implicate animale sălbatice devin tot mai dese. Cel mai recent caz s-a petrecut în această dimineață, pe Drumul Național 1, în localitatea Arpașu, din județul Sibiu. Un pui de urs a fost lovit de o mașină, iar exemplarul a agonizat ore bune pe marginea șoselei până când și-a dat ultima suflare.

Publicitate

„În această dimineață, în jurul orei 07:00, prin apel 112, o persoană a sesizat faptul că pe DN 1, pe acostament, în zona localității Arpașu de Jos, este un urs rănit. La fața locului s-au deplasat politiști, jandarmi, reprezentanți ai fondului forestier și ai administrației locale. Există posibilitatea ca ursul să fi fost lovit de un autovehicul, însă la locul găsirii animalului nu a fost identificat niciun autoturism care să fi fost implicat în producerea evenimentului”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu.

Deși la locul accidentului a ajuns și un medic veterinar care voia să tranchilizeze și să examineze animalul sălbatic, acest lucru nu s-a mai întâmplat. Animalul sălbatic a murit pe caldarâm, iar cadavrul va fi dus într-o unitate specială pentru incinerare.

Pe 13 aprilie, un alt accident mortal asemănător s-a petrecut tot pe drumul care leagă județele Brașov de Sibiu. Un urs a fost lovit de o mașină între Scoreiu și Porumbacu, iar în urma impactului violent sălbăticiunea a murit.

Publicitate

 

sursa foto: Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes