Connect with us
Publicitate

Util

Un abonament RAT, egal o intrare gratis la muzeu

Publicat

pe

Publicitate

RATBV S.A. își continuă demersurile de fidelizare a utilizatorilor serviciului de transport public de călători, astfel că joi, 15 octombrie, va oferi în mod gratuit 11 pachete a câte două vouchere și un pachet ce conține trei vouchere care permit accesul la expoziția ”Great Artists of the World.

Colecția „George Șerban” este organizată la Muzeul de Artă Brașov în perioada 9 octombrie – 6 decembrie 2020. Voucherele, primite de RATBV în baza unui parteneriat încheiat cu Muzeul de Artă Brașov, vor fi oferite primelor 12 persoane care joi, în intervalul orar 06.00 – 21.30, vor achiziționa un abonament lunar sau anual de transport RATBV S.A. de la punctul de vânzare situat în terminalul ”Rulmentul”.

Ca şi în alte ocazii similare, clienţii RATBV S.A. care vor intra în posesia unuia dintre pachetele de vouchere de intrare gratuite îşi pot achiziţiona orice tip de abonament de transport lunar sau anual, indiferent dacă este la preţul întreg de 85 sau, respectiv, 850 de lei ori dacă sunt abonamente cu reducere pentru studenţi ori donatorii de sânge.

De asemenea, pot primi vouchere și clienții RATBV care își vor achiziționa abonamente, cu prețul întreg sau redus, valabile pentru traseele operate de societatea noastră în zona metropolitană.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes