Connect with us
Publicitate

Administrație

Ultimul maraton de vaccinare din Braşov, în Piaţa Sfatului

Publicat

pe

Duminică, 4 iulie, în Piața Sfatului, între orele 10.00 și 20.00, se desfășoară ultimul eveniment, cel de al zecelea, din cadrul maratonului de vaccinare „Liber la vaccinare, liber la viață!“, inițiat de Primăria Brașov. ,,Liber la sănătate!” este un eveniment dedicat turiștilor și tuturor celor care nu vor să se mai teamă pentru sănătatea lor și a celor dragi.

Publicitate

Evenimentul este organizat de Primăria Brașov, în parteneriat cu Direcția de Sănătate Publică și Crucea Roșie – filiala Brașov.

Duminică, 4 iulie, încheiem seria evenimentelor de vaccinare din cadrul maratonului «Liber la vaccinare, liber la viață!» cu evenimentul «Liber la sănătate». Am ales Piața Sfatului pentru că este centrul comunității brașovene și simbolul orașului nostru, iar reîntoarcerea la normalitate trebuie să înceapă de aici. În prezent multe din restricții au fost eliminate, dar dacă vrem ca această relaxare să se păstreze și să ne întoarcem la o viața normală, trebuie să ne luăm acele măsuri care să ne protejeze pe noi și pe cei dragi. Cea mai bună dintre măsurile de protecție împotriva răspândirii virusului este vaccinarea și de aceea vă invit pe toți cei care nu v-ați vaccinat, brașoveni și turiști, să veniți în Piața Sfatului și să vă vaccinați. Totodată, vreau să le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în organizarea evenimentelor de vaccinare din cadrul acestui maraton pentru turul de forță pe care l-au făcut în aceste două luni, inclusiv în zilele de weekend, pentru modul în care s-au implicat și pentru dăruirea de care au dat dovadă față de comunitatea brașoveană“, a declarat viceprimarul Flavia Boghiu.

În cadrul acestui eveniment, vaccinarea se face, la alegere, cu unul dintre cele două vaccinuri produse de Pfizer și Johnson&Johnson.

Publicitate

Totodată, pe toată perioada vaccinării vor fi organizate o serie de evenimente. Crucea Roșie va organiza un maraton de resuscitare, cursuri de prim ajutor și va măsura tensiunea și glicemia participanților care vor solicita acest lucru, iar Asociația Pacienților cu Afecțiuni Hepatice va derula activități de informare a publicului privind diferitele tipuri de hepatite, prevenție și tratament.

Vă reamintim că la începutul lunii mai, Primăria Brașov a demarat maratonul de vaccinare ,,Liber la vaccinare! Liber la Viață!”, care cuprinde 10 evenimente de vaccinare dedicate diferitelor categorii sociale sau anumitor activități din ceea ce presupune reîntoarcerea la normalitate.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes