Connect with us
Publicitate

Social

Ultimele informații despre Târgul de Crăciun din Piața Sfatului: Când începe și cum se va desfășura

Publicat

pe

Publicitate

Vineri, 18 decembrie, începe o nouă ediție a Târgului de Crăciun din Brașov. Însă într-un format restrâns față de anii trecuți, numărul căsuțelor fiind redus la jumătate.

Deși suntem în plină pandemie, municipalitatea a hotărât ca atmosfera de Crăciun să nu lipsească din centrul Brașovului. Căsuțele destinate comercianților de produse tradiționale sunt în curs de amenajare. Bradul din Piaţa Sfatului a fost adus în urmă cu aproape două săptămâni, iar iluminarea acestuia, împreună cu celelalte decoraţiuni pentru Sărbătorile de Iarnă, a fost pornită duminică seara, pe 6 decembrie, însă, spre deosebire de anii anteriori, fără însă a avea loc un eveniment cu această ocazie.

Anul acesta, Târgul de Crăciun vă fi mai restrâns, dar luminițele și ornamentele din oraș, specifice sărbătorilor de iarna, vor crea, că și în anii trecuți, o atmosferă feerică. Conform autorităților, până joi, 17 decembrie 2020, se va finaliza procedura de licitație și repartizare a comercianților, iar vineri, 18 decembrie 2020, își vor face prezența în Piața Sfatului, comercianții.

Pentru a-și putea comercializa marfa, comercianții vor plăti anul acesta o taxă de ocupare a domeniului public în valoare de 3 lei / metru pătrat plus chiria pentru căsuțe care variază între 100 și 130 lei per zi, în funcție de produsele comercializate.

Publicitate

Spre deosebire de anii trecuți, băuturile calde, precum și mâncarea pregătite pe loc sunt interzise de la comercializare, însă, turta dulce și ciocolata de casă nu vor lipsi din căsuțele micilor comercianți.

Pentru respectarea normelor igienico-sanitare şi de prevenire a infectării cu SARS-CoV-2 vor exista circuite speciale de intrare și ieșire. Totul va fi supravegheat de Poliția Locală iar dacă măsurile nu vor fi aplicate conform protocolului stabilit, atunci târgul se va închide imediat.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes