Connect with us
Publicitate

Economic

ULTIMĂ ORĂ / Carrefour România schimbă directorul magazinului de pe Calea București!

Publicat

pe

Carrefour România anunță printr-un comunicat remis Brasov.net că, începând de astăzi,  23 decembrie, magazinul său din Calea București are un nou director. Alina Banea face parte din familia Carrefour de aproape 20 de ani, trăiește în Brașov de aproape 10 ani și  cunoaște foarte bine comunitatea locală și orașul. Am ales-o pe Alina pentru că suntem siguri că va coordona activitatea magazinului local cu bună credință și respect deopotrivă pentru angajați și clienți.

Publicitate

„Vom face împreună toate eforturile pentru a demonstra că suntem o companie responsabilă, parte a comunității locale, ca evoluăm și creștem împreună cu aceasta”, a declarat Alina Banea.

Așa cum am anunțat deja, agentul de securitate implicat în incident nu mai face parte din personalul magazinului iar managerul de securitate face, în prezent, obiectul unei cercetări interne. În plus, fostul director al magazinului rămâne deschis la dialogul cu autoritățile, precum și cu organizația, care a demarat un audit intern, până la soluționarea întregului incident.

În această perioadă derulăm cu maximă implicare și seriozitate auditul sistemelor și procedurilor de securitate care va sta la baza unei noi abordări în domeniu. Va fi un nou model privind rezolvarea incidentelor de securitate în magazine, care va fi prezentat și clienților noștri cu deschidere și transparență maxime. Incidentul de la magazinul din Brașov a reprezentat o demonstrație de forță din partea unui angajat care avea sarcina să asigure, în mod egal, siguranța tuturor: clienți, angajați, parteneri. A luat o decizie profund greșită deoarece, indiferent de context, violența nu poate fi justificată. Condamnăm actele de agresiune asupra persoanelor care intră în magazine, orice formă de presiune, bullying sau intoleranță.

Publicitate

Rămânem un partener pe care comunitatea locală se poate baza. Ne vom implica în dezvoltarea unor programe menite să ne transforme și pe noi ca brand, angajatori și membri ai comunității în promotori ai toleranței, incluziunii și ai diminuării violenței.

https://stagingfinastg.wpengine.com/video-pozitia-carrefour-dupa-incidentul-grav-de-la-hypermarketul-de-pe-calea-bucuresti-unde-o-tanara-a-fost-batuta-si-stransa-de-gat-conducerea-magazinului-regreta-faptele-agentului-de-paza/
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes