Connect with us
Publicitate

Social

Turişti români, printre care și brașoveni, lăsaţi cu ochii în soare. Un tour operator care vinde vacanţe în Grecia şi-a suspendat activitatea

Publicat

pe

Mouzenidis Travel Grecia, un important touroperator care vinde bilete pentru sejururi în Grecia, a anunţat cu o zi în urmă că de vineri, 18 iunie, şi până în 26 iunie, suspendă prestarea serviciilor turistice contractate (rezervate). Pe pagina de Facebook Forum Grecia, mai mulţi turişti români se plâng că au cumpărat bilete prin acest touroperator. HotNews.ro a discutat cu partenerul comercial al grecilor din România şi a obţinut detalii.

Pe site-ul companiei greceşti este afişat un anunţ potrivit căruia touroperatorul îşi suspendă activitatea temporar. Compania îşi anunţă clienţii care aveau cumpărate sejururi în acestă perioadă că îşi pot reprograma vacanţele în septembrie sau chiar în 2022.

Publicitate

Mai mulţi turişti români se plâng că au vacanţe plătite prin acest touroperator.

„Sunt extrem de dezamagită…aveam un sejur cumpărat în insula Creta de acum 2 ani, de la un mare touroperator Mouzenidis Travel. Acum câteva ore ne-au anunţat de la agenţie că au anulat serviciile turistice în perioada 18-26 Iunie, după ce ne-au emis voucherele şi biletele de avion. Avem asigurare storno dar Agentia a spus ca nu ne poate oferi nimic in schimb pana nu îşi recuperează banii de la touroperator. A mai trecut cineva printr-o situaţie similară? Aveţi vreo soluţie?”, scrie o turistă pe pagina de Facebook Forum Grecia.

„Pentru toti cei care merg în Grecia în perioada următoare şi au vouchere cu rezervări făcute de catre Mouzenidis, verificati-vă rezervarile cu hotelul, ca să fie confirmate şi plătite. Mouzenidis Grecia are probleme financiare şi mai toti cei care au rezervări făcute cu ei sunt afectaţi!”, este mesajul postat pe Forum Grecia de către reprezentantul unei agenţii de turism.

Publicitate

Cititi materialul integral pe hotnews.ro

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes