Connect with us
Publicitate

Eveniment

Turist din Brașov, atacat de un cerb în Broșteni. Acesta împreună cu soția și fiul au mers să viziteze Crescătoria de Cerbi

Publicat

pe

Un turist din Brașov a fost atacat de un cerb în Broșteni. Acesta împreună cu soția și fiul au mers să viziteze Crescătoria de Cerbi. Soția lui a suferit o entorsă când a vrut să fugă. Ei au intrat în parcela îngrădită unde căzuse un pantof al copilului lor.

Publicitate

Pe 20 octombrie, la  ora 13:55, lucrătorii Poliției orașului Broșteni, au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o femeie , de 29 ani, din Brașov, despre faptul că aflându-se la o crescătorie de cerbi de pe raza satului Dârmoxa din orasul  Broșteni, soțul său a fost atacat de un cerb și a suferit mai multe leziuni.

Pe DJ1174A , str. Neagra a fost identificat autoturismul marca Ford Focus la volanul căruia se afla Cibuc Ionela care prezenta o entorsă la piciorul drept și Cibuc Marian care prezenta mai multe leziuni pe suprafața corpului.

La fața locului s-a prezentat și un echipaj al Ambulanței care le-a acordat îngrijiri medicale celor doi, ulterior fiind transportați la Spitalul Municipal Vatra Dornei unde li s-au stabilit diagnosticele: Ciubuc Ioana Mădălina- ”traumatism gleznă dreaptă, declarativ cădere accidentală”, Ciubuc Sergiu Marian- ”plăgi multiple contuze regiune lombară, coapse și gambe bilaterale, declarativ agresat de un cerb”.

Publicitate

Cei doi și fiul lor minor, se aflau în vizită la Crescătoria de Cerbi Dârmoxa  inBroșteni și după ce au achitat taxa de vizitare, s-au deplasat către parcela îngrădită în care se aflau un număr de 13 cerbi. La un moment dat aceștia au urcat într-o construcție de tip observator de unde fiului lor i-a căzut un papuc în parcela îngrădită. Astfel, aceștia au coborât din observator și au pătruns în zona îngrădită în care se aflau animalele, iar mai apoi  Cibuc Marian a fost agresat de unul din cerbi. În încercarea de a fugi,  Cibuc Ionela a alunecat ocazie cu care a suferit o leziune la nivelul membrului inferior drept.

Cu ocazia cercetării la fața locului s-a stabilit faptul că zona în care se aflau cele 13 animale este îngrădită și semnalizată corespunzător, iar cei doi soți au fost atenționați cu privire la restricția pătrunderii în acel perimetru, aceștia nerespectând indicațiile administratorului.

În cauză s-a întocmit dosar de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”vătămare corporală din culpă”.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes