Connect with us
Publicitate

Social

Turist britanic dat dispărut, găsit spânzurat în pădurea dintre Bușteni și Poiana Țapului

Publicitate

Publicat

pe

Salvamontiștii din Bușteni și din cadrul Salvamont Prahova au fost solicitați să intervină, luni noaptea, pentru căutarea unui cetățean britanic, în vârstă de 42 de ani, care a plecat la munte în urmă cu trei zile și nu s-a mai întors acasă. Bărbatul a fost găsit spânzurat în pădurea dintre Bușteni și Poiana Țapului.

Publicitate

Potrivit datelor comunicate, luni seară, de Salvamont Buşteni, bărbatul este plecat de trei zile la munte, dar nu a anunţat pe nimeni unde se duce, familia acestuia anunţându-i dispariţia în cursul dimineţii, după ce bărbatul nu a mai răspuns la telefon.

Ajutorul salvatorilor montani a fost solicitat luni seară, echipe ale serviciilor salvamont Buşteni şi Prahova plecând să îl caute pe cetăţeanul britanic în pădurea dintre Buşteni şi Poiana Ţapului, unde ar fi fost localizat telefonul acestuia.

Corpul bărbatului a fost găsit de către salvamontişti.

Publicitate

După aproape o oră de căutări, turistul din Marea Britanie a fost găsit spânzurat în pădurea dintre Bușteni și Poiana Țapului, potrivit Salvamont Bușteni. Oamenii care l-au găsit i-au fotografiat obiectele şi le-au postat pe reţelele sociale.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes