Connect with us
Publicitate

Opinii

Tupeu și nesimțire

Publicat

pe

Publicitate
Adrian Teacă, senior al presei braşovene şi condei ascuţit, fost om de bază la legendarul ziar braşovean „Gazeta de Transilvania”

L-am ascultat nițel pe unul, nu-i rețin numele, purtător de vorbe la PSD. Am rezistat, cu greu, la o grămadă de buruieni și aberații populiste, dar când l-am auzit pe individ spunând ceva de genul „fără penali în funcții publice”, mi s-a pus pata și am închis. Băi, frate, eu înțeleg că în politică trebuie să mai și trombonești, să-i faci pe oameni din vorbe, asta e, dar să mănânci rahat cu atâta nonșalanță, deși știi că majoritatea celor care te ascultă știu că tu mănânci rahat, ei bine, asta mă lasă bujbe.

Inutil să vă reamintesc, zic și eu, că e vorba de același partid care a fost condus niște ani de un condamnat penal pentru corupție. Și care a plecat din funcțiile de șef de partid și de președinte de cameră direct la pârnaie. În uralele trecătorilor. Același partid doldora de penali care fie că au scăpat de judecată, prin votul entuziast al colegilor de parlament, sau cu ajutorul falangei pesediste din CCR, fie au fost condamnați cu suspendare. Dar au rămas în funcții. Același partid care a masacrat legile justiției și codurile penale, numai și numai ca să-și salveze potențialii pârnăiași. Același partid care speră să-i mai prostească odată pe electorii mai slabi de înger. Și cu memorie scurtă.

foto: sursazilei.ro

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes