Connect with us
Publicitate

Cultural

VIDEO / Trupa braşoveană Hteththemeth a lansat videoclipul piesei „Adoriel is Watching”, anunță noul album

Publicitate

Publicat

pe

Trupa Hteththemeth din Brașov a lansat un nou videoclip, pentru piesa ”Adoriel is Watching”, material care face parte din viitorul album, intitulat „Telluric Inharmonies”.

De această dată, trupa a ales o abordare vizuală nouă, mult mai … personală.

Publicitate

Piesa face parte dintr-o poveste, extinsă în mai multe albume conceptuale, avându-l ca personaj principal pe arhanghelul Adoriel, ”în efortul său de a inspiră oamenii în atingerea sentimentului profund al adorației” – se arată într-un comunicat al trupei Hteththemeth.

”Dezamăgit de nereușita sa, cauzată de însăși natura umană, Adoriel va alege într-un final să „cadă”, devenind astfel exact opusul său, un agent al distrugerii, al apocalipsei, luându-și numele Hteththemeth.

În această piesă, Adoriel caută un nou suflet, în misiunea sa, pentru a îl inspira, a îl ghida, în timp ce (de)contemplează umanitatea. În acest fel, Adoriel în găsește pe El (The Guy), punând astfel în mișcare o întreaga serie de evenimente, care vor duce în final la „căderea” sa” – se precizează și în descrierea piesei de pe canalul oficial de YouTube.

Publicitate

Pentru acest videoclip, Hteththemeth continuă colaborarea pe partea de cinematografie și producție video – începută în anul 2016 cu Velius Media – colaborare materializată până acum în trei videoclipuri oficiale și un lyric video, relatează stirileprotv.ro.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes