Connect with us
Publicitate

Entertainment

Trupa 5 GANG vine la Brașov! Unde și când îi poți vedea în concert pe Shelly, Gami, Diana și Mădălin

Publicat

pe

Începutul toamnei vine cu o surpriză uriașă pentru iubitorii uneia dintre cele mai de succes trupe din România. Pe 5 septembrie, de la ora 19.30, formația 5 Gang va cânta pe scena diMansions Fun Garden.

Shelly, Gami, Diana și Mădălin își vor încânta fanii cu cele mai ascultate și vizualizate hituri ale lor, cum ar fi „SOS”, „DM” sau „Story”. Multe dintre piesele lansate de 5 Gang au reușit să ajungă chiar pe primul loc în trending pe Youtube. Probabil acest lucru se datorează și expunerii pe care cei patru adolescenți o au pe rețelele de socializare, dar și a vlogurilor pe care le creează.

Cei care vor să meargă la concert trebuie să aibă cel puțin 16 ani și să prezinte la intrare certificatul verde european de vaccinare, un rezultat negativ PCR sau antigen sau un document care să ateste trecerea prin boală. În plus, organizatorii pregătesc și un punct de testare rapidă pentru spectatorii care vor să ia parte la eveniment. Adolescenții cu vârsta mai mică de 16 ani pot intra la concert însoțiți de un adult.

Biletele costă 80 de lei și pot fi cumpărate de pe site-ul www.iabilet.ro sau din magazine autorizate.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes