Connect with us
Publicitate

Sport

„Triunghiularul” pentru stabilirea campioanei Braşovului se joacă pe Stadionul Tineretului

Publicat

pe

Aşa cum am mai anunţat, campioana judeţului Braşov la fotbal va fi decisă pe teren. Astăzi, Comitetul Executiv al AJF Braşov a bătut în cuie detaliile legate de aceste aspecte.

Astfel, cele 3 echipe din clasamentul Ligii a IV-a, Precizia Săcele, Corona Braşov şi Colţea Braşov vor susţine un baraj în 3 pentru stabilirea câştigătoarei seriei braşovene, fiecare păstrându-şi numărul de puncte acumulat până acum în campionat, adică Precizia 43, Corona 42 şi Colţea 40.

Datele de disputare ale celor trei meciuri de baraj au fost programate pentru 18, 22 şi 25 iulie 2020. Stadionul propus pentru disputarea acestor jocuri este „Tineretului”, iar Emilian Cernica, directorul Direcţiei Sport şi Tineret Braşov, a declarat pe marginea acestui subiect: „am primit solicitarea din partea domnului Goga şi a AJF-ului ca să se joace acest turneu de calificare pe Stadionul Tineretului. În principiu el se poate juca, doar că am stabilit cu Octavian Goga să ne vedem pe 12 iulie ca să batem în cuie toate detaliile referitoare la organizare”.

Meciurile se vor desfăşura în sistem fiecare cu fiecare, iar echipa care va acumula cel mai mare număr de puncte la finalul acestui „triunghiular” va reprezenta Braşovul la un alt baraj în 3, de data aceasta pentru promovarea în Liga 3. Adversarele campioanei braşovene vor fi echipele câştigătoare ale seriilor din judeţele Harghita şi Alba.

Publicitate

foto: mapio.net

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes