Connect with us
Publicitate

Sport

Tren gratuit pentru suporteri. Primăria Sfântu Gheorghe pune la dispoziție un tren cu 900 de locuri care să îi transporte pe fanii Sepsi OSK la finala Cupei României la fotbal

Publicat

pe

Vești bune pentru suporterii echipei de fotbal Sepsi OSK. Primăria municipiului Sfântu Gheorghe a anunțat că va pune la dispoziția fanilor un tren gratuit care să îi transporte la finala Cupei României la fotbal, eveniment care va avea loc la Sibiu, pe data de 24 mai.

„La fel ca anul trecut, şi anul acesta Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe va pune la dispoziția suporterilor echipei Sepsi OSK un tren care să îi transporte la finala Cupei României la fotbal dintre Sepsi OSK şi Universitatea Cluj, care va avea loc pe 24 mai de la ora 20:30 pe Stadionul din Sibiu. Trenul va avea disponibile 900 de locuri şi va pleca din Gara Sfântu Gheorghe miercuri, 24 mai, de la ora 15:00, iar transportul va fi gratuit. Trenul de întoarcere va pleca la ora 0:30 din Gara Sibiu urmând să ajungă în Sfântu Gheorghe în jurul orei 3:50”, au anunțat reprezentanții primăriei Sfântu Gheorghe.

Înscrierea pentru un loc în tren se poate face la sediul clubului de la Arena Sepsi OSK, accesul fiind permis doar celor care au bilete pentru marea finală.

Biletele din sectoarele dedicate publicului general sunt disponibile online, pe site-ul bilete.frf.ro. Procesul de vânzare a biletelor din sectoarele rezervate fanilor finalistelor se realizează prin intermediul celor două cluburi.

Publicitate

Prețul biletelor la finala Cupei României costă 25 de lei, în zona peluzelor și 40 de lei la tribune. Accesul pe stadion al fiecărei persoane, indiferent de vârstă, se face în baza unui bilet valabil în format digital sau printat și a actului de identitate.

Ultimul act din Cupa României se va disputa pe arena lui Hermannstadt. Primăria a construit recent un stadion nou, de peste 40 de milioane de euro, cu 13.000 de locuri, ce servește acum drept casă pentru formația lui Marius Măldărășanu.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes