Connect with us
Publicitate

Eveniment

Trei transplanturi renale în trei zile consecutive, la Spitalul Sf. Constantin

Publicat

pe

Un eveniment medical de amploare va avea loc săptămâna viitoare la Braşov. Trei operaţii de transplant renal, în trei zile consecutive vor fi făcute la Spitalul Sfântul Constantin. Cele trei transplanturi vor fi făcute în perioada 18 – 20 septembrie 2020, în cadrul Centrului de Transplant Renal pe care îl are spitalul.

Publicitate

Seria de trei transplanturi renale va fi efectuată de o echipă bine închegată care a mai făcut astfel de intervenţii chirurgicale, condusă de doctorul Bogdan Moldovan.

Pacienţii cărora li se vor transplanta rinichi, îi vor primi de la rude. Astfel, echipa condusă de șeful secției de chirurgie, doctorul Bogdan Moldovan va realiza cele trei transplanturi renale, la perechi de donatori şi receptori cu gradele 1 şi 2 de rudenie.

Centrul de Transplant Renal “Prof. Gilles Mentha”, este singurul de acest gen pe care îl are un spital privat în România, acesta îşi reia activitatea în noul sediu al Spitalului Sfântul Constantin de pe Calea Bucureşti, nr.318, după ce ani buni a funcţionat în incinta corpului de spital de la Hidromecanica.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes