Connect with us
Publicitate

Eveniment

Trei tineri, reţinut după ce au dat mai multe spargeri la Şinca. Escaladau gardul caselor şi furau bani şi bijuterii

Publicat

pe

Publicitate

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Voila – Postul de Poliție Șinca au reușit identificarea și prinderea autorilor a cinci infracțiuni de furt, fapte ce au fost sesizate în zona de competență. 

Cercetările efectuate de polițiști în cazul furturilor reclamate, au dus la stabilirea identității persoanelor, fiind vorba despre trei tineri, domiciliați în localitatea Perșani, județul Brasov.

Astfel, începând cu luna octombrie a anului trecut, doi dintre aceștia ar fi escaladat gardul unui imobil și ar fi pătruns apoi în locuință, de unde ar fi sustras o sumă de bani și bijuterii.

De asemenea, cercetările au indicat faptul că tinerii ar fi sustras la sfârșitul anului trecut și începutul anului curent mai multe bunuri, din diferite proprietăți, prin care au creat un prejudiciu de peste 7.500 lei, în faptele pentru care sunt cercetați.

Publicitate

În baza materialului probator existent în dosarul de urmărire penală constituit, polițiștii au dispus continuarea cercetărilor față de persoanele bănuite, acestea fiind reținute pentru o perioadă de 24 de ore și introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov.

Cercetările sunt continuate de către polițiști sub coordonarea procurorului de caz, iar la finalizarea cercetărilor va fi propusă soluția legală.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes